Eindelijk online!

Het heeft even geduurd, maar nu is dan eindelijk de website van onze Indiareis online. We zijn de laatste paar weken best druk geweest met het afbouwen van de site, om hem maar voor onze volgende vakantie klaar te hebben. Dat is gelukt. De site is ontworpen door Anja, de foto's en teksten zijn van Anja en Eelco.

De foto's op deze website hebben we gemaakt met een Canon EOS 300 met een standaard 28-80 lens, op 200 ASA diafilm. Vooraf hebben we wel overwogen om 'digitaal te gaan', maar we durfden er niet op te vertrouwen dat we overal stopcontacten tegen zouden komen om de batterijen op te laden. Ten onrechte, bleek overigens in India, want in vrijwel ieder hotel of guesthouse troffen we wel een stopcontact op onze kamer. Bovendien bieden veel internetcafés de mogelijkheid om je foto's op cd te branden.
De foto's zijn ons eigendom en mogen niet zomaar door anderen worden gebruikt.

De geluiden hebben we opgenomen met een eenvoudig mp3-spelertje. De kwaliteit is niet echt super, maar we vinden dat het wel iets toevoegt aan de site. Bovendien hebben wij zelf nog altijd plezier als we die geluidjes horen.

In de prijzen

Hoera! Onze site is uitgeroepen tot winnaar van de Koning Aap reisverslag wedstrijd 2005. Meer hierover kun je vinden op de website van Koning Aap.

Vragen of opmerkingen?

Je kunt ons bereiken op info@webstekjes.nl.